Sluit menu
Home Wie zijn we? Wat doen we? Crisiscommunicatie Risicocommunicatie Nieuws en ontwikkelingen English Contact

Assessments op maat

Ben jij een strategisch adviseur, of juist een praktische doener. Is leiding geven een tweede natuur, of kun jij snel analyseren wat het probleem is? Hoe weet je nu of je geschikt ben voor de functie van hoofd taakorganisatie, adviseur in het Regionaal Operationeel team of in een beleidsteam bij een burgemeester? 

Voor de sleutelfuncties in de crisiscommunicatie hebben wij een assessment ontwikkeld en in de praktijk meerdere malen toegepast. We toetsen de kandidaten op hun kennis, vaardigheden en competenties voor deze sleutelfuncties. Ieder assessment duurt ongeveer anderhalf uur. Daarna volgt nog een nagesprek en een schriftelijke rapportage met een advies en onderbouwde motivatie. 

Als het gaat om assessment van kandidaten voor functies in de taakorganisatie communicatie in veiligheidsregio's maken wij gebruik van de functieprofielen en competenties van het GROOTER-project. 

Overige items