Sluit menu
Home Wie zijn we? Wat doen we? Crisiscommunicatie Risicocommunicatie Nieuws en ontwikkelingen English Contact
Home Wat doen we?

Wat doen we?

Voorbereiding essentieel

Inconnect bereidt overheid, instellingen en bedrijfsleven voor op communicatie over risico’s en tijdens crises. Communicatie met omwonenden, medewerkers, klanten en de maatschappij is tijdens crises een van de meest essentiële instrumenten. Nazorg voor slachtoffers van rampen, uitbrengen van noodverordeningen, elke maatregel communiceert. Hoe realiseert u dat mensen blijven vertrouwen in uw maatregelen, in uw beleid, kortom: in uw organisatie? Communicatie maakt het verschil. Inconnect zorgt ervoor dat uw organisatie voorbereid is op elke crisissituatie. Met onze ervaring helpen wij u met advies, opleiding, training en oefening op het gebied van risico- en crisiscommunicatie.

 

Opleiden, trainen en oefenen 

We hebben meer dan tien jaar ervaring in opleiden, trainen en beoefenen van crisisteams en crisismanagementteams. We zijn gespecialiseerd in de opzet en uitvoering van complexe en dynamische simulaties. Belangrijke ontwikkelingen in ons vakgebied volgen we nauwlettend en zetten we in gang, waar mogelijk.

 

Erkend opleidingsinstituut 

Inconnect is als opleidings- en trainingsbureau gecertificeerd door het IFV. Bij de opleidingen voor Bevolkingszorg worden de opleidingskaders, kwalificatieprofielen en prestatie-eisen die door het project GROOTER zijn ontwikkeld en door het Veiligheidsberaad zijn vastgesteld, gebruikt. We volgen hierbij de nieuwste ontwikkelingen. Het rapport ‘Bevolkingszorg op orde, de vrijblijvendheid voorbij’, van de Commissie Bruinooge is hierbij richtinggevend.

Inconnect is verder een erkend opleidingsinstituut en geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs®. In verband daarmee zijn de opleidingstrajecten die wij aanbieden vrijgesteld van BTW.

 

                                      

                                     Logo CRKBO