Sluit menu
Home Wie ben ik? Wat doe ik? Crisiscommunicatie Nieuws en ontwikkelingen English Contact
Home Wat doe ik?

Wat doe ik?

Advisering

Ik ben oproepbaar als adviseur bij complexe vraagstukken, of dreigende crisis. Heeft of krijgt uw organisatie te maken met een situatie waarbij mensen gedupeerd (dreigen te) raken, kan ik u helpen. Met als doel om de schade voor die getroffenen zo veel mogelijk te beperken. Een crisis heeft impact, daar valt niet aan te ontkomen. Maar door gedupeerden zo veel mogelijk te helpen - met informatie, instructies en inleving - wordt die schade niet nóg groter. 

 

Woordvoering

Als oud-journalist en woordvoerder ben ik gepokt en gemazeld in mediarelaties. Ik kan woordvoering doen in acute crisissituaties, maar ook op interimbasis bij publieke organisaties die 24/7 onder het vergrootglas van de medua liggen. 

 

Trainen 

Ik heb bijna 20 jaar ervaring in opleiden, trainen en beoefenen van crisiscommunicatieteams en crisismanagementteams. Ik ben gespecialiseerd in de opzet en uitvoering van complexe en dynamische simulaties. Belangrijke ontwikkelingen in mijn vakgebied volg ik nauwlettend en zet ik waar mogelijk mede in in gang.