Sluit menu
Home Wie ben ik? Wat doe ik? Crisiscommunicatie Nieuws en ontwikkelingen English Contact

Frank Vergeer doet een stapje terug

Stilzitten kan ik niet, maar ik doe wel een stapje terug. Dat is wat er gebeurt vanaf 1 januari as. Anne-Marie en ik hebben bijna 15 jaar intensief met elkaar en met veel van jullie samengewerkt om de crisiscommunicatie van overheden, instellingen en maatschappelijke organisaties een klein beetje beter te maken. Met onze opleidingen, trainingen en simulaties trokken we door het land en ook binnen Europa hebben wij onze sporen achtergelaten. Prachtige projecten gedraaid, hard gewerkt en met heel veel plezier hebben wij samen opgetrokken. 
Dat gaat nu veranderen. Anne-Marie gaat door met Inconnect, zal zich meer richten op interimwerk en advisering, maar blijft zeker ook trainingen en oefeningen doen. 
Ik ga het sowieso wat rustiger aan doen, want er liggen ook nog veel andere leuke bezigheden op mij te wachten. Daar wil en kan ik nu wat meer tijd voor vrijmaken. Maar helemaal stil gaan zitten kan ik ook niet. Benieuwd naar wat ik nog wel ga doen? Kijk op www.frankvergeer.com.
Langs deze weg willen wij iedereen bedanken voor het vertrouwen dat jullie in ons gesteld hebben. Maar ook voor de mooie opdrachten die wij voor jullie mochten doen. We komen elkaar vast nog wel tegen. Ooit, ergens. 
Rest ons iedereen prachtige feestdagen te wensen en op naar een heel voorspoedig 2023!
Frank en Anne-Marie

Overige items